Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VJPP-lezing (workshops)

29 februari @ 14:00 - 20:30

Het is weer zover: een schrikkeljaar. En wat is er nou leuker dan op deze extra dag VJPP-workshops te volgen en daarna gezellig te borrelen? Niets, dus wij kijken ernaar uit jullie allen te zien op donderdag 29 februari a.s.

Voorafgaand aan de workshops vindt de algemene ledenvergadering (ALV) plaats. De uitnodiging voor de ALV is onderaan deze e-mail opgenomen.

Workshops
Tijdens deze bijeenkomst worden er verschillende praktische en inspirerende workshops gegeven. Jij hebt de keuze uit:

‘Houding en gedrag van partijen in de letselschadebranche’ door Annemiek van Reenen-ten Kate en Lisa Bosveld (Hofmans Letselschade);
‘Millennials, Gen Z? Generatie Nix bedoel je?’ door John Peerbolte (GRM letselschade experts);
‘Verkeersangst’ door Michael van Noort en George Wissing (RaNed);
‘Yoga op het werk’ door Laura de Vriend-Schaap (Zon Yoga);
‘De ins and outs van medische adviezen’ door Jarno Krol (De Bureaus).
Een uitgebreide omschrijving van de workshops vind je terug op onze website.

Er zijn twee workshoprondes en je kunt bij aanmelding jouw twee voorkeuren aanvinken. Wij proberen een zo optimaal mogelijke indeling te maken, waarbij wij ernaar streven je in ieder geval bij één van de twee voorkeuren te plaatsen. Hoe sneller je jezelf inschrijft, hoe meer kans je hebt dat dit daadwerkelijk gebeurt!

Locatie
De ALV en workshops vinden plaats bij Scheltema te Leiden. De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Scheltema Leiden ligt op 10 minuten loopafstand van station Leiden Centraal. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Lammermarkt.

ALV
Er is wederom een boekjaar voorbij. Graag legt het bestuur de financiële stukken weer ter goedkeuring aan de leden voor tijdens de ALV op 29 februari a.s. De stukken zijn twee weken voorafgaand aan de ALV in te zien bij het VJPP secretariaat (neem contact op met het secretariaat voor het maken van een afspraak). Daarnaast zal August de Hoogh aftreden als lid van de kascommissie en zullen Joey de Lange en Joris Buijs – na goedkeuring van de leden – worden benoemd tot leden van de kascommissie. Joey is werkzaam bij SAP Advocaten als rekenkundige. Joris kent de VJPP door en door als oud bestuurslid. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij met hen goede opvolgers hebben gevonden van August, die na zes jaar bestuur van de VJPP en twee jaar kascommissie toe is aan zijn welverdiende VJPP-pensioen.

NIVRE PE punten
Voor deze lezing zijn 2 NIVRE PE-punten aangevraagd.

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
14:00 - 20:30